top of page

Academy

Wil jij graag meer potentiële klanten bereiken via social media? Nieuwe collega's warm maken om te solliciteren? We gaan samen aan de slag!

In een persoonlijke 1 - 1 workshop deel ik al mijn kennis en expertise, toegepast op jouw sector of niche. We overlopen waar je op dit moment staat en gaan samen aan de slag om jouw social media naar een hoger niveau te tillen. Door de praktische oefeningen heb je na de workshop meteen materiaal genoeg om zelf aan d eslag te gaan. Ik blijf erna ook bereikbaar voor vragen en paniekskes! 

Schermafbeelding 2022-02-28 om 16.17_edited.jpg

Workshop 'Let's get started'

299 euro excl. btw

  • Live workshop van 2,5 – 3u

  • Handig werkboek vol info en oefeningen

  • 1 maand persoonlijke Whatsapp begeleiding

  • Post-it inspiratiebooster: een jaar vol  kwalitatieve content!

Workshop: 'become a pro'

499 euro excl. btw

  • Twee live workshops van 2 uur

  • Handige werkboeken vol tips en oefeningen

  • 2 maand persoonlijke Whatsapp begeleiding

  • Post-it inspiratiebooster: een jaar vol kwalitatieve content!

Bonus: extra gids 'Hoe foto’s nemen met je smartphone'

2022 Helan Geraardsbergen-12_060422_Menu_0215_edited.jpg

Waarom kiezen voor Post-It? 

Op Instagram vind je honderden Instagramcoaches. Ik bespaar je de zoektocht: i'm not like them. 

Ik focus mij op lokale, sterk groeiende ondernemingen en help jullie vanuit mijn eigen ervaring. Ik weet maar al te goed hoe ingewikkeld en tijdrovend social media kan zijn. Maar ik weet des te meer hoeveel nieuwe klanten en bereik je uit je social media kanalen kan halen. Daarom zijn mijn praktische 1-1 workshops, gebaseerd op mijn eigen ervaring, gegarandeerd een succes

Komaan, laat ons samen aan de slag gaan!

4.png

Beau Parmentier

Wij werkten heel graag samen met Post-It. Pauline begreep ons bedrijf en onze visie van in het begin. Door haar persoonlijke aanpak en werken op maat, werd onze zaak naar een hoger niveau getild. Dankjewel voor je fantastische werk!

3.png

Bastiaan David

Door Pauline kreeg onze social media echt een boost. We krijgen regelmatig nieuwe klanten bij maar ook bij onze bestaande klanten horen we veel lof. Wij raden een traject bij haar zeker aan!

5.png

Olivier Hinnens

Pauline zorgt ervoor dat onze social media er professioneel uitziet en dat we onze volgers telkens opnieuw verrassen. Ze werkt op maat en begrijpt goed wat er gebeurt in onze sector.

Brochure Socials.png
Is dit wel iets voor mij? Ga ik er wel iets uithalen?

Heb je twijfels, vragen, bemerkingen,... Aarzel dan niet en neem contact met mij op. Ik kijk ernaar uit om jou en je bedrijf te leren kennen!

bottom of page