top of page

Portfolio

Meet 4T4

Beheer socials, met grote focus op LinkedIn

Schrijven van maandelijkse blog

-

Meet, create, inspire. De drie kernwaarden van deze prachtige inspiratielocatie in Aalter. Hun doel? Ervoor zorgen dat jij en je team weer naar huis gaan vol ideeën, energie en teamspirit.

1.png

La Maison Du Terroir

Opmaak huisstijl en beheer socials n.a.v. event voor hun 10-jarig bestaan

Tijdelijke opdracht in samenwerking met Kaffie

-

La Maison Du Terroir is al 10 jaar lang een begrip in de streek. Een pure en eerlijke keuken, geleid door de gepassioneerde chef Frederick en zijn team. Hier proef je de terroir. Elke avond is een pure beleving!

Ontwerp zonder titel.png

Endless Wall

Beheer socials

Concepten uitwerken: winactie gericht op potentiële doelgroep, namelijk scholen, om meer awareness te creëren. 

-

Nog op zoek naar een uniek stuk voor in jouw woning of bedrijf? Endless wall levert en plaatst prachtige naadloze fotowanden. Zaakvoerder Olivier zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes afgewerkt is.

3.png

Condius

Beheer socials

Facebook en Instagram Ads

-

Condius maakt jouw woondroom werkelijkheid. Deze projectontwikkelaar uit Nieuwpoort bouwt aan de meest prestigieuze appartementsblokken en verkavelingen op unieke locaties.

Ontwerp zonder titel (1).png

Dôme Deco Nieuwpoort

Beheer socials

-

'Your interior label for a cosmopolitan design experience'. Je kan de unieke stukken van Dôme Deco bewonderen in de toonzaal van Spot40 in Nieuwpoort. Want naast een inspiratieruimte voor bouwen en verbouwen, kan je hier rekenen op sterk advies voor je interieur en inrichting.

Ontwerp zonder titel (2).png

David Natuursteen

Beheer socials

Opmaak website (coming soon)

Sparringpartner employer branding

-

David Natuursteen. Een dynamisch familiebedrijf waar passie en vakmanschap centraal staan. Dé experten in het behandelen en verwerken van natuursteen zoals dorpels, keukenbladen en portieken. 

Ontwerp zonder titel (3).png
bottom of page